Over de fotograaf

Hallo allemaal, leuk dat je mij gevonden hebt op het hele grote web! Ik stel mij eerst even voor, goed? Mijn naam is Kevin Nugter (29) ik ben geboren in de Zaanstreek. Ik leef in een liefde vol gezin wat bestaat uit een lieve vrouw Tamara Kat- Nugter en heb een dochtertje (5) jaar en een zoontje (2,5) Wij hebben allemaal wel een ding samen, dat is creativiteit in de breedste zin van het woord. Sinds mijn 15e jaar fotografeer ik al en ben ik begonnen met de ”bijna” allereerste digitale camera Sony Cybershot met 3,2 MP en daarvoor ook hoor met zo’n rolletje in de analoge tijd perk, maar we kunnen dit bijna niet meer herinneren. Met mijn beelden die ik maak laat ik graag zien dat ik breed voorkeur in fotografie heb en ook veel liefde in fotografie laat zien. Elk jaar doe ik voor gezinnen, gezinsfotografie en is er geen voorkeur voor wie dan ook, want iedereen is meer dan welkom! Ik als fotograaf probeer altijd wel op mooie gekozen locaties te komen. Dus voor portretten, kinderfotografie of voor welke andere soort fotografie dan ook,  voor elke fotoshoot die je wenst in de omgeving van Zaanstad kun je bij mij terecht! En is dat dan ook weer een geweldige uitdaging! Waar je mij ook voor vragen mag: nabestellingen, canvas, foto artikelen en fotobewerking. Ik fotografeer met Canon, de lenzen van Sigma, Tamron en Canon zelf.